Olika inredningsstilar

Det finns många trevliga inredningsstilar och hos många så kan det blandas friskt bland olika inredningsstilar till vad som man tycker passar ihop. Fördelen att inreda hemma är att man kan förändra när man vill. Det finns inget som säger att det ena är bättre än det andra utan det är din känsla som räknas och du får göra hur du vill.

Inred med hotellkänsla

Varför inte prova inredning med hotellkänsla, ett sovrum där du känner av lyxen som att sova på ett hotellrum. Du har garanterat något hotell som du kan relatera till och du kan hitta mycket bra inspiration online för just hotellinredning. Fördelen är att du kan testa för ett tag om det är något som skulle falla dig i smaken. Om inte så går det att ställa tillbaka det som du hade det tidigare eller skapa något helt nytt.

Inred med retrostil

Har man köpt sig ett funkishus så kanske man gärna inreder detta hus med retrostil så det passa huset. Köket kan vara en bra start på er nya retrostil, kolla in denna artikel om att inreda köket i 50-tals stil. en stor fördel är att det finns moderna köksredskap i retrostil som kan adderas i köket utan att det känns konstigt. Har man börjat med en stil så blir det lätt att man vill följa de stilen i hela huset för att skapa en helhet med sin inredning.

Fler populära inredningsstilar

Vi skrev tidigare om att hämta inspiration online och här kan du läsa mer om bland annat retrostil men och sju andra populära inredningsstilar som du kanske kan applicera i ditt hem.

admin