Något nytt och snyggt till badrummet

Har du alltid drömt om ett nytt badkar? Oavsett om badrummet är i behov av en renovering eller inte så är det vissa detaljer som gör stor skillnad. Badkaret tar upp en stor del av badrummet och bör då också vara snyggt. Vilken typ av badkar du har sätter verkligen stilen i badrummet.

Olika typer av badkar

När det gäller badkar så finns det en hel del olika typer av badkar, kolla här för att få tips. Det finns klassiska badkar, bubbelbadkar inomhus och de lite mer lyxiga spabaden utomhus. Med ett spabad finns fördelen med att kunna bada året runt, även på en varm sommardag och då med svalt vatten istället för varmt. Oavsett vad du är ute efter gör ett nytt badkar under för både stilen i badrummet och för din kropp.

Hälsofördelar med att bada

Genom att ta ett bad när du har en förkylning på gång så kan ångan i badet faktiskt motverka att du blir sjuk. Värmen i badet gör även att immunförsvaret kickar igång, muskler slappnar av och du förbereder för en god natts sömn. Varma bad är också bra för hjärtat, cirkulationen ökar och det minskar risken för att få en hjärt-kärlsjukdom eller depression.

Estilio Eriksson