Skaffa elbilsladdare för er bostadsrättsförening

Fler och fler skaffar idag elbilar, och behovet av elbilsladdare fortsätter att växa. Biltillverkarna går snabbare och snabbare bort från att producera fossildrivna bilar. Till exempel har Volvo Cars sagt att alla bilar de producerar från och med 2030 ska vara elektriska.

Här förklarar vi varför det kommer gynna dig och din bostadsrättsförening att installera elbilsladdare.

Tillgång till elbilsladdare ökar värdet på lägenheter

I samband med att antalet elbilar ökar så ökar behovet av laddningsmöjligheter. Förutom att underlätta för de befintliga bostadsrättsinnehavarna så gör tillgången till laddare att föreningens lägenheter blir mer eftertraktade.

Fler och fler köpare har eller planerar att skaffa elbil. Erbjuder din förening tillgång till laddningsmöjligheter blir era lägenheter mer attraktiva i köparens ögon, vilket i sin tur ökar värdet.

Om ni i dagsläget inte har så många elbilsinnehavare kan ni installera laddstationerna ändå, och låta utomstående ladda mot en kostnad och på så sätt dra in extra pengar till bostadsrättsföreningen.

Hitta rätt lösning för dig och din förening

När ni väl bestämt er för att skaffa elbilsladdare är det dags att fundera på hur många ni behöver, vart de ska sitta och vilken sort. Du hittar bra tips online, och kan ta hjälp av deras experter med många års erfarenhet för att hitta rätt lösning för just dig och din förening.

Estilio Eriksson