Trevliga caféer

Något som alltid är trevligt att göra är att gå på café, oavsett om det är sommar eller vinter. På sommaren finns det nästan inget bättre än att slå sig ner på något mysigt café. Lite extra mysigt blir det såklart om caféet är beläget ute på landet i någon trevlig gårdsmiljö eller liknande där man kan sitta och avnjuta en kopp kaffe och något gott bakverk i en skuggig lund. En kall vinterdag är det alltid trevligt att smita in på ett mysigt café och bara sitta och kura med en stor kopp gott te.mysigt cafe

En annan sak som också är roligt med caféer är givetvis alla de godsaker man hittar bakom diskarna i form av vetebröd, bakelser, kakor och andra bakverk. Ibland kan utbudet till och med vara så stort att det kan vara svårt att välja mellan allt.

Oavsett hur stort eller litet ett café är så finns det nästan alltid klassiker som kanelbullar, dammsugare och kokosbollar, vilket alltid är gott att stoppa i sig när man är sådär riktigt sugen.

Om man inte redan idag är en cafébesökare är detta något man definitivt bör bli då det som sagt är så väldigt trevligt och mysigt.

Estilio Eriksson