Bra hyllor för dina prydnadssaker

Små och stora prylar gör detaljerna i ditt hem. Dock är det inte alltid lätt att hitta passande platser för alla saker. Du vill säkert hålla dina ytor lättstädade och att tränga in föremål bland varandra gör ofta att det ser stökigt ut. Dessutom förtjänar vissa prydnadsföremål att få glänsa på egen hand.

Använd väggarna

Tavlor är inte den enda typen av konst som gör sig bra på väggen. Genom att sätta upp hyllor på utvalda ställen kan du presentera dina prydnadssaker som konstföremål i blickfånget. Dessutom får du mer plats att ställa saker på utan att för den skull använda mer av golvytan. På hyllorna kan du göra personliga arrangemang med små och stora saker, böcker och inramade fotografier. De gör det också lätt att byta ut saker med tiden.

Skapa den perfekta hyllan

Det är förstås inte alltid det lättaste att hitta hyllor som passar i både storlek och design. Ett tips är då att köpa hyllor från en butik där du själv kan kombinera konsoler och hyllplan av olika storlekar, material och färger. Handla online så gör du det enkelt för dig att välja ut precis den hyllan som passar bäst i ditt hem.

Estilio Eriksson